Geplaatst op

Club Church Special

Het is duidelijk dat we onze nieuwsrubriek niet fanatiek genoeg bijhouden, maar nu is er toch wel iets bijzonders aan de hand. De Amsterdamse Club Church bestaat 15 jaar en naast de gebruikelijk vier nummers NORDEN per jaar, komen we nu met een NORDEN Special, geheel gewijd aan deze roemruchte Amsterdamse club.

Speciaal voor dit nummer stelde de Amsterdamse fotograaf en LHBTQ+ activist Jan van Breda talloze foto’s uit zijn archief beschikbaar. Uiteraard zijn er ook de gebruikelijk studiofoto’s van leden van het House of Hopelezz in deze uitgave. Hoewel Engels de taal is van landen als de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, waar censuur normaal is geworden, zijn we voor het internationale publiek van Club Church even van het Nederlands afgestapt en deze uitgave is dus Engelstalig.