Geplaatst op

NORDEN+ Nr.2 is uit!

Norden+ Nr.2 is uit. Zelf noemen we het ‘t nummer van de Misters, want er zijn er nogal wat in vertegenwoordigd. Naast Mister Rubber Netherlands 2023, ook Mr. Puppy NL en last but not least Aaron D. Mister Sportswear NL 2024.
Tio Lelieveld (Mister Leather 2021) geeft in een column een verhelderende blik op hoe het is om Mister te zijn.
Verder treft u in dit nummer Roland en Jeremy aan. Roland is onze nieuwe redacteur. Naast columns van Hans van der Kamp en de omstreden Madame Boissevin, veel fotografische portretten en interviews van mensen als Rombout de Kievit (bestuur MSA), Mr. Jay BE, Pauk Swinkels, Jeffrey Heijboer, Izak van Eijk, Nino, Jeroen van den Berg, Danny Worm en natuurlijk Jacques Zonne met een prachtig verhaal over het ontstaan van de Bear scene in Nederland, voortkomend uit de gezelligheidsvereniging ‘Dikke Maatjes’.
Plus nog beeld van Darklands en de Fetish Social Brabant van januari 2024.